Hvad andre siger om mig.Læs med her, når nogle af mine kunder deler ud af deres oplevelser.

Yessua

"Du har en enestående egenskab til at tune ind"

Den session du gav mig, var virkelig god for mig - Jeg kan mærke at der er meget der har lagt sig. Et extra lag mod og tillid blandt andet! Det har nu fundet sit rette sted i mit hjerte, og derved udtryk i min ydre verden, igennem min krop 🙏🏻


Tusind tak for dig! Du er virkelig skarp, og har en helt enestående egenskab til at tune ind og få sagt det der er relevant at få givet videre 🤩🫶🏼

Per

"Sikke en fantastisk følelse jeg sad med bagefter..."

Jeg har i dag haft fornøjelsen af en clairvoyant session hos Merit omkring job og karriere.

Det var en både dyb og stærk oplevelse, at blive mødt i hjertet om, hvad jeg virkelig brænder for at lave - beskæftige mig med.


Merit understøttede mig på fineste vis i arbejdet med at blive bevidst om nogle af de udfordringer, overbevisninger og andet der står i vejen for jeg kan komme til lave lige det, som får min sjæl til at synge og danse.


Får du en eller flere sessioner hos Merit er du i trygge hænder. Du kommer fra hovedet ned i kroppen, så du kan virkelig mærke når du har fat i de rette elementer, der skal arbejdes med. Hun holder rummet for dig, og beriger dig med både indsigt og visdom i forhold til det hun ser og mærker, du skal arbejde med, så dine drømme kan blive til virkelighed.


Sikke en fantastisk følelse jeg sad med bagefter, selvom vi naturligvis ikke blev færdige, men nu er grunden lagt for de kommende sessioner.


Bedste hilsener

Per


Til jer der lige har stiftet bekendtskab med Merit…. Glæd jer, det bliver en fantastisk rejse for jer og i vil aldrig fortryde at i har investeret i jer selv. Tro mig… det er det hele værd og mere til💚


En ny begyndelse for mig startede den dag .Jeg er dig evigt taknemmelig Merit for at du har været med på min rejse og fortsat er det.


Jeg har fået ryddet op og pakket væk i den meget tunge rygsæk jeg har slæbt rundt på hele mit livRitte