Om mig

Livsmestring i Nuet


Om mig


Jeg tilstræber, at være det jeg gør såvel i mit privatliv som i mit arbejdsliv. Når jeg er i balance og mærker indre ro og er tilstede i nuet kan jeg træffe de valg, der for mig giver mening og livskvalitet på den lange bane.  Jeg ser det hele menneske; fysisk, psykisk, mentalt, socialt og spirituelt.


Jeg mener, det bedste du kan give et andet mennneske er bevidst nærvær og kærlig venlighed.


Min uddannelsesmæssige baggrund, der har medvirket til mit ståsted i dag som coach og mindfulness underviser, er en grunduddannelse som ergoterapeut, efteruddannelse indenfor sundhed og ernæring,  mindfulness uddannelse ved Mindfulness Akademiet og spirituel mentor forløb ved ID Akademy.                       Siden 1996 har jeg arbejdet med mennesker og forandringsprocesser, rehabilitering og livsstilsændring med udgangspunkt i det enkelte menneskes behov og iboende ressourcer.

Før min nuværende ansættelse som coach og mindfulness underviser på Livsstilscentret i Brædstrup har jeg arbejdet indenfor Specialområde Autisme og som sundhedskonsulent for udsatte borgere samt kostvejleder og en lang årrække indenfor neurorehabilitering.Det er hermed med stor glæde, at jeg nu kan byde nye muligheder velkommen og fremadrettet tilbyde mindfulness forløb og coach seancer i privat regi; DIVINEMIND


Jeg glæder mig til at møde dig.